vineri, 9 ianuarie 2009

Dragă Domnule Dumnezeu,

Bună seara! Vreau să îţi zic căcredcă eşti foarte şmecher şi cocky-funny cu toată chestia aia cu atotputernicia & shit. Îţi mulţumesc că exişti , în orice formă ai fi tu, şi că dai oamenilor, un sentiment de neputinţă când mai trostneşti un uragan, tsunami sau orice alt cataclism.
Ştiu că probabil nu vrei să stai de vorbă cu mine pentru că tu consideri că îmi spurc trupul când fac chestia aia cu mâinile, în baie, dar tre’ să recunoşti că se simpte destul de bine. Sadicule! Nu-mi vine să credcăchiar ai făcut păcat dintr-o chestie ca asta. Da te iert ca eşti Dumnezeu şi chiar nu pot sa fiu supi pe tine.
De fapt, motivul pentru care stau de vorbă cu tine acuma, e unul simplu. Vroiam să îţi transimt un mesaj de solidaritate. Te înţeleg de ce nu îi primeşti pe sinucigaşi la tine în rai. Din acelaşi motiv pentru care nu-i ţinem nici noi aici. Sunt nişte idioţi.

Chiar azi mă uitam la ştirile de la ora 5 (mersi Doamne, altă chestie sadică de-a ta) şi am văzut un om care s-a sinucis (Dumneata să-l ierte!). Nenea în cauză, era aparent ofticat că avea datorii căcălău ( apropo, la tine se poate zice căcălău şi chestii de-astea?) pentru că investise 15000 de euro într-o afacere păguboasă cu.... param pam.... CAPRE!!! Omul cumpărase de toţi banii 350 de capre şi intenţiona să le vândă mai departe. Da nu ştiu ce s-a întâmplat, o fi căzut bursa caprelor că nenea a rămas cu ele pe stoc pentru o bucăţică de vreme, şi aparent, în calculele lui nu intra hrănirea şi întreţinerea caprelor (Auzi tu, caprele mănâncă şi se întreţin, da ce dom’le, ăstea-s coafeze sau capre?) Probabil că faza asta + faptul că era asistent medical, l-au făcut să-şi agăţe cravata invers. Pfiu... a mai scapat rasa umana de nişte gene de idiot.
A doua zi, când a venit proteveu la spital la el doctorii facea pe neznaiş:
- Este suprinzător că a murit., pentru că ieri activitatea în spital s-a desfăşurat... normal.

Este surprinzător că eşti medic, pentru că ai făcut o observaţie idioată. Nu s-a sinucis câte puţin în fiecare zi, ci brusc, hâc! Şi gata, era mort. Nu era ca şi cum ar fi venit cu ştreangu de gât şi la muncă, nu?

Doamne, îţi mulţumesc că m-ai ascultat şi că nu m-ai lovit cu vreun fulger,meteorit sau că n-ai dat ploaie de pucioasă asupra mea. Sunt un păcătos dar mă voi căii pe patul de moarte ca orice om sănătos la cap.
Pace şi curcubeie, al tău rob, Raul!


Pies: Vreau să-mi crească puli în genunchi (ca să fut făcând genoflexiuni) şi să multiplic urşi panda şi alte chestii pe cale de dispariţie cu puterea minţii

5 comentarii:

Manu spunea...

:)) doamne raul...asta mai lipsea pe blogul tau:)))

delta spunea...

Doamne fereşte de (şi) mai rău!

Andrei andrei spunea...

fff tare mey raul :))).... imi place modul tau de a te exprima prin scris, ai talent , eshti un adevarat artist ,,,, bv


cu respesct , Ionutz stalenoi

Anonim spunea...

Mare Ti-e gradina Ta, Doamne!::)))

Anonim spunea...

funny postu :D mai putin "pies" :)) :| totusi.. :P